Новини

підписатись на розсилку

Новини


Важлива інформація для власників автомобілів Acura

02 квітня 2018

Як відомо, бренд Acura являє собою дочірній підрозділ концерну Honda для виробництва автомобілів класу преміум.


Піклуєтесь про свій автомобіль? Вболіваєте за McLaren Honda? Тоді наша акційна пропозиція саме для Вас!

06 вересня 2016

Компанія «Прайд Мотор», офіційний дистриб`ютор Acura в Україні, разом із дилерами офіційної дилерською мережі, зазначеними у таблиці нижче, підготували чудову акційну пропозицію* для всіх власників автомобілів Acura.


Бренд Acura відзначає 30-ти річчя.

19 серпня 2016

Acura став першим японським преміум-брендом, який на рівних конкурував на ринку США з європейськими виробниками. Головними перевагами нових автомобілів стали інноваційні інженерні розробки, високий рівень якості і технічного оснащення, і максимальне задоволення потреб клієнтів.


Acura MDX та фільм «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості» — Супергерої вже в Україні

25 березня 2016

Преміальний позашляховик Acura MDX в Україні став частиною промо-кампанії фільму «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості». 24 березня вийшов у прокат супергеройський блокбастер від студії Warner Bros. Pictures, і в підтримку фільму Acura підготувала ексклюзивний автомобіль, який можна побачити на дорогах Києва.


В Україні стартують продажі Acura MDX 2016 модельного року

25 лютого 2016

З 26 лютого 2016 року в Україні стартують продажі оновленого кросовера Acura MDX. Бестселер бренду Acura в сегменті SUV отримав розширений список опцій, нове покоління системи повного приводу SH-AWD і став на рівень вище за показниками безпеки.


Бренд Acura став лідером за динамікою зростання продажів на українському ринку

25 лютого 2016

В рамках конкурсу «Автомобіль року в Україні 2016», преміальний бренд Acura був визнаний лідером за динамікою зростання продажів на українському ринку.


Автомобілі Acura стали володарями премії Kelley Blue Book за низьку вартість володіння

15 лютого 2016

Acura визнана відомим порталом Kelley Blue Book найкращим преміальним брендом із низькою вартістю утримання автомобілів, вродовж 5-річного періоду.


Перший суперкар Acura NSX був проданий за 1,2 млн. $

02 лютого 2016

Перша модель спорткара Acura NSX була продана на аукціоні в США за рекордні 1,2 млн. $. Автомобіль з VIN-номером #001 був куплений Ріком Хендріком, власником гоночної команди Hendrick Motorsports NASCAR.


Ролик Acura був визнаний найкращою автомобільної рекламою на ТБ

25 січня 2016

Організація One Show визнала ролик Acura одним з найкращих телевізійних проектів у 2015 році. Реклама під назвою «The Test» обрана в якості найбільш креативної, а нагорода була вручена представникам Acura в рамках Північноамериканського Міжнародного Автосалону.


У Детройті дебютував концепткар Acura Precision, який стане іконою дизайну бренду

18 січня 2016

Новий концепт Acura Precision представлений загальній увазі в рамках Міжнародного автосалону в Детройті.


Вгору