Новини

В Україні стартують продажі Acura MDX 2016 модельного року


 З 26 лютого 2016 року в Україні стартують продажі оновленого кросовера Acura MDX. Бестселер бренду Acura в сегменті SUV отримав розширений список опцій, нове покоління системи повного приводу SH-AWD і став на рівень вище за показниками безпеки. Розкішний позашляховик оснащений передовими технологіями, а також відрізняється вишуканим інтер'єром і комфортом.

Для українського ринку MDX 2016 модельного року буде оснащуватися 3,5-літровим двигуном SOHC VTEC з прямим впорскуванням і системою вибіркової деактивації циліндрів VCM (Variable Cylinder Management), що працює в парі з новою 9-ступеневою коробкою передач, яка забезпечує ще більшу паливну економічність і покращену динаміку. Традиційний важіль КПП був замінений на кнопковий електронний селектор, таким чином центральна консоль отримала сучасний, технологічний вигляд, і додала простору між передніми сидіннями.

8-місний кроссовер MDX обладнаний новим поколінням системи повного приводу SH-AWD, яка забезпечує ще кращу керованість і комфорт на дорозі.

Важлива перевага MDX 2016 - економічність: витрата палива в міському режимі тепер становить 14,2л/100 км, що фактично на 1л менше, ніж у попередника. У змішаному циклі витрата палива впала до рівня 10,1л/100 км. Екологічні показники автомобіля при цьому також покращилися, викид CO2 тепер дорівнює 236 г/км.

Оновлений MDX став одним із найбільш безпечних автомобілів у світі, отримавши найвищий рейтинг безпеки Top Safety Pick+ від Страхового інституту дорожньої безпеки США (IIHS). В автомобілі з'явився змінений блок управління системами безпеки, а також нові функції, які допомагають водієві в складних і критичних ситуаціях.

В Україні кросовер MDX 2016 модельного року пропонується в двох комплектаціях - Techno і Advance.

У комплектації Techno, автомобіль оснащується LED-фарами головного світла з автоматичним коректором кута нахилу, світлодіодними денними ходовими вогнями і протитуманними фарами, системою безключового доступу, електричним паркувальним гальмом, передніми і задніми сенсорами паркування, дзеркалами заднього виду з електроприводом, обігрівом і функцією пам'яті, електроприводом люка і дверей багажника, та 19-дюймовими литими алюмінієвими колісними дисками.

Крім цього, в даній комплектації MDX обладнаний найсучаснішими технологіями для забезпечення неперевершеного комфорту водія і пасажирів. Серед подібних систем варто відзначити: мультифункціональне рульове колесо з функціями управління аудіо, телефоном, круїз-контролем, 3-зонний автоматичний клімат-контроль, електрорегулювання крісла водія в 10-ти напрямках, підігрів передніх і задніх крісел, 2-позиційну поперекову підтримку крісла водія з електроприводом, електрорегулювання керма по висоті і вильоту з функцією пам'яті, система перемикання передач підрульовими «пелюстками».

У комплектації Advance оновлений MDX додатково отримує камеру кругового огляду, адаптивний круїз-контроль ACC, обробку крісел високоякісної перфорованої натуральною шкірою MILANO, вентиляцію передніх сидінь з функцією автоматичного контролю охолодження, 2-позиційну поперекову підтримку крісла переднього пасажира з електроприводом, декоративні вставки з натурального дерева (Оливковий ясен), сонцезахисні бічні шторки ззаду і задню розважальну консоль з входами HDMI, VIDEO і AUX.

Крім того, дана версія оснащена додатковими системами безпеки, що допомагають водієві в складних і критичних ситуаціях. Серед них варто відзначити:

  • Функція повільного слідування за автомобілем (LSF)
  • Система утримання в смузі руху з функцією попередження про виїзд зі смуги (LKAS + LDW)
  • Систему запобігання сходження зі смуги (RDM)
  • Індикатор автомобілів, що рухаються ззаду в поперечному напрямку (CTM)
  • Ціни на оновлений MDX стартують від 65 000$* і 72 000 $* для комплектацій Techno і Advance відповідно.

*Поточна рекомендована ціна продажу автомобілів Acura MDX в офіційній дилерській мережі Acura, становить суму в гривнях, еквівалентну відповідно 65 000 долл. США на комплектацію Techno, і 72 000 дол. США на комплектацію Advance, за курсом НБУ + 1% на день оплати.

назад
Вгору