Новини

Бренд Acura був названий «Дебютом року» на популярному конкурсі «Автомобіль року в Україні 2015»


12 лютого 2015 року були підбиті підсумки популярного всеукраїнського конкурсу «Автомобіль року в Україні 2015», в якому бренд Acura отримав нагороду і звання «Дебют року». Флагман модельної лінійки Acura MDX посів перше місце в категорії «Повнорозмірний SUV» на думку журналістського журі й почесне третє – у загальному заліку.

Створений у 1984 році у США як дочірній підрозділ концерну Honda для виробництва преміальних автомобілів, бренд Acura офіційно був представлений в Україні в квітні 2014 року. Бренд Acura відповідає ключовим вимогам сучасного світу. Завдяки передовим технологіям, Acura допомагає своєму власнику зберегти кожну дорогоцінну секунду, зберігаючи головну розкіш – час. При цьому технології не пригноблюють водія, залишаючи йому функції контролю. Acura буквально продовжує свого власника, досягаючи ідеальної синергії людини й механізму. Водій такого авто – не заручник технологій, а користувач, для зручності якого продумана кожна деталь. Ці автомобілі створені для тих, хто вже має багато досягнень, але не збирається зупинятися, а сприймає успіх як сходинку, а не як мету.

Звання «Дебют року» стало ще однією нагородою в колекції бренду, вкрай почесною та приємною, бо ж конкурс «Автомобіль року в Україні» – одна з найважливіших подій в автомобільному світі, національний рейтинг популярності нових автомобілів, за яким пильно стежать як учасники та журналісти, так і автолюбителі. Цього року конкурс відзначив свій ювілей – 15 років. За час його проведення через конкурсний відбір пройшло понад 500 автомобілів. Він також вирізняється наявністю як громадського, так і журналістського журі, що значно підвищує відкритість та об’єктивність отриманих результатів. 

назад
Вгору