Новини

У Детройті дебютував концепткар Acura Precision, який стане іконою дизайну бренду


 Новий концепт Acura Precision представлений загальній увазі в рамках Міжнародного автосалону в Детройті. Зовнішність концептуальної моделі є передвісником майбутньої філософії дизайну автомобілів компанії.

Маскулинні аеродинамічні грані і плавні обводи кузова у поєднанні з футуристичною світлодіодною оптикою і 22-дюймовими колісними дисками створюють атлетичний зовнішній вигляд концептакара. Кузов має класичні низькі і широкі пропорції, натякаючи на драйверський характер автомобілів Acura.

 

Однією з ключових цілей дизайнерів стала тема «квантового континууму», яка повинна створити плавний гармонійний образ екстер'єру та інтер'єру концепту. В композиції із зовнішнім силуетом Precision, дизайн салону представляє яскравий контраст футуристичної архітектури передньої панелі, ультраширокого вигнутого сенсорного екрану та оздоблення аудіосистеми екзотичними породами дерева. Кокпіт відрізняється винятковою ергономікою: спортивне рульове колесо, управління мультимедіа, система вибору режимів руху IDS, проекційний дисплей розташовані максимально зручно для того, хто перебуває за кермом.

«Precision Concept уособлює основу вигляду автомобілів Acura. Ми завжди прагнемо відобразити продуктивність, точність і увагу до деталей в зовнішньому вигляді наших моделей. Новий концепт буде служити натхненням для наступного покоління лінійки Acura, особливо седанів», - прокоментував креативний директор бренду Acura, Дейв Марек.

 

назад
Вгору