Новини

Acura MDX та фільм «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості» — Супергерої вже в Україні


Преміальний позашляховик Acura MDX в Україні став частиною промо-кампанії фільму «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості». 24 березня вийшов у прокат супергеройський блокбастер від студії Warner Bros. Pictures, і в підтримку фільму Acura підготувала ексклюзивний автомобіль, який можна побачити на дорогах Києва.

acura_mdx_i_supermen

 «Нам приємно стати частиною найочікуванішого блокбастера року - «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості» в нашій країні. Фільм, який об'єднав в собі найсучасніші тренди кіноіндустрії, близький бренду Acura, адже кожен із них встановлює високу планку якості і технологічності в своїх галузях» - прокоментували в прес-службі офіційного дистриб'ютора Acura в Україні, компанії «Прайд Мотор».

Для промо-кампанії блокбастера «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості» MDX був обраний не випадково: рекламний слоган моделі 2016 року: «Автомобіль із надможливостями», підкреслює амбіції Acura та особливості героїв фільму. Оновлений позашляховик, як і Супергерої, прибув в Україну в березні, до того ж став на рівень вищим від попередника, і може похвалитися унікальними технологіями, та поліпшеними показниками ефективності.

Крім того, особливих поціновувачів Супергероїв чекає додатковий сюрприз: протягом прем'єрного тижня будуть розіграні спеціальні запрошення на показ фільму з трансфером переможців розіграшів на ексклюзивному Acura MDХ в кінотеатри Києва.

Перед прем'єрою один із шанувальників Супергеройського екшену в образі Супермена проїхався історичними місцями Києва на спеціальному Acura MDX, привертаючи увагу жителів міста, адже Супергерої вже в Україні.

Нагадаємо, блокбастер «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості» в Україні вийшов на широкі екрани 24 березня, та став одним із найбільш обговорюваних фільмів в мережі.

назад
Вгору