Новини

Бренд Acura відзначає 30-ти річчя.


Acura став першим японським преміум-брендом, який на рівних конкурував на ринку США з європейськими виробниками. Головними перевагами нових автомобілів стали інноваційні інженерні розробки, високий рівень якості і технічного оснащення, і максимальне задоволення потреб клієнтів. В основу нового бренду лягла філософія створення продуктів, які технологічно випереджають час, коли автомобіль є не просто окремим механізмом, але інструментом розширення і доповнення людських можливостей, роблячи життя більш гармонійним і наповнюючи його емоціями.

На честь 30-ї річниці бренду Acura компанія ТОВ «Прайд Мотор», офіційний дистриб`ютор Acura в Україні, запускає нову рекламну кампанію – «Ювілейна серія. Ювілейна ціна», покликану відсвяткувати цей поважний ювілей разом з нашими клієнтами пропонуючи спеціальну ювілейну версію популярної моделі Acura MDX за ювілейною привабливою ціною.

Ювілейний Acura MDX вигідно відрізняється від стандартного виконання наявністю спортивного переднього та заднього аеродинамічного обвісу, преміальних металевих знаків «Acura. 30 anniversary», розташованих як зовні на задніх стійках дверцят, так і в салоні автомобіля.

Преміальний кросовер об'єднав в собі кращі інновації компанії, розроблені за останні роки – в їх числі нове покоління повного приводу SH-AWD, система змінного управління циліндрами (VCM) і світлодіодна оптика JewelEye ™ LED.

На українському ринку кросовер Acura MDX пропонується в двох комплектаціях – Techno і Advance.

Компанія ТОВ «Прайд Мотор» пропонує своїм клієнтам спеціальні ціни до 30-ти річчя бренду Acura: Techno – 63 555 дол.США, Advance – 71 155 дол.США.

(Ціна станом на 01.08.2016 року. Діє до особливого повідомлення ТОВ "Прайд Мотор". Розрахунок ціни і оплата за товар при покупці автомобіля здійснюється в гривнях за курсом НБУ + 1% на день здійснення платежу. За додатковою інформацією звертайтеся до найближчого дилера. ТОВ «Прайд Мотор», офіційний дистриб'ютор продукції Acura в Україні, залишає за собою право змінювати ціни, про що додатково буде повідомлено на офіційному сайті ТОВ «Прайд Мотор». Регулярна ціна становить: комплектаціяTechno - 66 900 дол. США, комплектація Advance - 74 900 дол. США. Зазначені на сайті ціни діють з 8 липня по 31 жовтня 2016 року по всій території Украіни.)

Початок рекламної кампанії у світі ознаменувався виходом промо-відео під назвою «30 Years Young», присвяченому 30-й річниці Acura, в якому якнайкраще підкреслюється енергійність і амбіційність Acura: 

Яскраве відео з оптимістичним голосовим супроводом від відомого актора і за сумісництвом нового «голосу» бренду Майкла Б. Джордана дозволяє глядачам здійснити подорож в історію Acura та інших продуктів, які максимально доводять відповідність девізу бренду «Демонстрація відточеної майстерності». У цьому телесюжеті історичні факти вдало переплетені з інформацією про поточний модельний ряд Acura та презентацією суперкара нового покоління NSX, підкреслюючи сучасність і автентичність рекламного ролика.

Acura продовжує дивитися в майбутнє, створюючи технологічно досконалі і унікальні продукти, які випереджають час і дозволяють своїм власникам підкреслити особливий статус. Ставлячи новий стандарт розкоші, автомобілі Acura з кожним роком завойовують серця автолюбителів по всьому світу.

Детальну інформацію можливо дізнатись в мережі офіційних дилерів Acuraв Україні.

________________________________________________________________________

КІЛЬКА СЛІВ ПРО ACURA

В основу бренду Acura лягла філософія "SmartLuxury", яка є унікальним поєднанням емоційних атрибутів, таких як стиль, престиж, задоволення від водіння, а також раціональної складової – технологій. Логотип нової марки був вибраний невипадково: це стилізоване у вигляді літери «А» зображення кронциркуля – інструменту, за допомогою якого проводяться точні вимірювання. Тим самим, оригінальний символ на кожній моделі Acura підкреслює винятковість і унікальність бренду, нагадуючи власникові, що він за кермом розкішного, стильного і технічно досконалого автомобіля.

У 1989 році на Чиказькому автосалоні компанія вперше представила модель, що стала згодом одним з найбільш знакових автомобілів своєї епохи – легендарний спорт карAcura NSX. Модель була найяскравішим доказом технологічного лідерства бренду Acura в сфері створення спортивних автомобілів преміум класу. NSX – єдиний в своєму роді автомобіль, який мав легкий алюмінієвий кузов, під капотом якого був встановлений потужний двигун VTEC® з титановими шатунами.

Історично важливим і переломним в історії марки Acura став 2001 рік. Тоді Acura випустила свій перший кросовер – MDX, що став бестселером вже в перший рік продажів серед автомобілів свого класу. Більшість американських журналів і рейтингових агентств в своїх експертних оцінках зійшлися на думці присвоїти звання «Автомобіль Року» новому творінню марки Acura. Новий MDX мав в своєму арсеналі багатий на ті часи набір опцій і технологій: кращу в своєму класі навігацію, систему управління крутним моментом, яка дозволила поліпшити позашляхові можливості автомобіля без шкоди його динамічним характеристикам, а також систему бездротового зв'язку Bluetooth® HandsFreeLink®.

За роки свого існування бренд Acura завжди залишався вірним своїм головним принципам: автомобіль преміум-класу повинен бути не просто надійним, динамічним і комфортним – він завжди повинен бути технологічно інноваційним, дизайнерськи сміливим і дарувати його власникам незабутні емоції від водіння. Будучи відображенням цих головних принципів, у 2012 році на автосалоні в Детройті Acura представила світової громадськості нову версію легендарного суперкара Acura NSX. Нова модель має розташований по центру V-подібний 6-циліндровий двигун VTEC® нового покоління з прямим уприскуванням і інноваційну гібридну систему Sport Hybrid SH-AWD®, що забезпечує чудову керованість і динаміку автомобіля. Новий NSX покликаний стати безпрецедентним вираженням основної концепції бренду: прагнення досягти єдності між автомобілем і людиною.

Протягом всього часу існування автомобілі Acura не раз удостоювалися високих нагород в сфері інноваційних технологій і безпеки, очолюючи американські рейтинги «J.D. Power's»,«Carand Driver's 10 Best List»,« Motor Trend» і багато інших.

У 2014 році Acura, на радість мільйонів автолюбителів, прийшла і в Україну. Покупцям запропоновано моделі бренду – 7-місцевий преміальний кросовер MDX, компактний RDX і спортивний TLX.

У 2015 році на популярному всеукраїнському конкурсі «Автомобіль року 2015 в Україні» – бренд Acuraотримав нагороду і звання «Дебют року», а флагман модельної лінійки Acura MDX посів перше місце в категорії «Повнорозмірний SUV» на думку журналістського журі й почесне третє – у загальному заліку.

________________________________________________________________________

назад
Вгору