Новини

Автомобілі Acura стали володарями премії Kelley Blue Book за низьку вартість володіння


Acura визнана відомим порталом Kelley Blue Book найкращим преміальним брендом із низькою вартістю утримання автомобілів, вродовж 5-річного періоду. При розрахунку рейтингу фахівці беруть до уваги такі фактори як очікувані витрати на паливо, страхові збори, обслуговування та ремонт, а також державне мито.

«Бренд Acura створювався не тільки для того, щоб дарувати клієнтам емоції за кермом, але і зробити їх життя максимально комфортним за рахунок якості та надійності нашої продукції», - прокоментував віце-президент і генеральний менеджер Acura, Джон Ікеда.

Лінійка Acura включає в себе моделі, здатні задовольнити потреби широкого кола споживачів. Автомобілі Acura 2016 можельного року оснащуються пакетом безпеки AcuraWatch. Варто відзначити, що всі моделі є власниками найвищого балу Національного управління безпекою руху на трасах США (NHTSA).

«Acura виділяється на тлі інших конкурентів, пропонуючи продукт, який відповідає всім вимогам сучасного покупця. Низькі витрати під час утримання автомобілів бренду, роблять Acura найкращим вибором», - прокоментував віце-президент Kelley Blue Book, Ден Інгл.

                                                                      

назад
Вгору