Новини

Міні-семінари з безпечного руху від «Хонда Україна»


З січня 2015 року компанія «Хонда Україна» й офіційні дилери Honda запрошують всіх власників автомобілів Honda і Acura, а також їхніх близьких відвідати міні-семінари з безпечного водіння та підвищити рівень своєї водійської майстерності в рамках глобальної ініціативи Honda Safety Driving, створеної з метою підвищення безпеки на дорогах.

«Кожна людина в усіх відношеннях  неоціненна», – ці слова Соїчіро Хонда втілюють концепцію безпеки, яка базується на одному з основних принципів – повазі до особистості. На це спрямована діяльність всіх, хто бере участь в розробці, появі на світ та продажі продукції компанії. Автомобіль стає безпечним продуктом тільки якщо доповнюється відповідальним до нього ставленням та вмінням грамотно ним керувати. Розуміючи це, ще в 1970 році компанія Honda створила Департамент безпеки водіння для підтримання ініціативи з введення відповідної програми, в тому числі на глобальному рівні. У цього Департаменту три основні  напрями діяльності: підготовка лідерів, здатних просувати концепцію безпечного водіння, проведення практичних занять для навчання водіїв прийомам і технікам керування транспортними засобами, а також розвиток знань: створення навчальних матеріалів та розробка методик навчання.

В 2013 році компанія «Хонда Україна», в рамках підтримки глобальної ініціативи Ноndа, почала діяльність по програмі безпечного руху в Україні. Одним із ключових етапів розгортання цієї програми стала підготовка інструкторів, вмілих і кваліфікованих для проведення занять із водіями. На сьогодні в структурі кожного офіційного автомобільного дилера Honda і Acura в Україні є фахівець, готовий ділитися навичками безпечного водіння з водіями різних рівнів кваліфікації та досвіду. Тепер всі власники автомобілів Honda, а також їхні близькі зможуть відвідати семінар з безпечного водіння.  

Для попереднього запису на заняття та отримання додаткової інформації звертайтеся до офіційних дилерів Honda і Acura в Україні.   

назад
Вгору