Новини

Прем’єра на українському ринку – Acura TLX уже в продажу!


З 24 квітня 2015 року одна з найдинамічніших моделей за всю історію бренда – Acura TLX – уже доступна в офіційних дилерських центрах в Україні за ціною від 960 000 грн* залежно від комплектації. Автомобіль вирізняється чудово відточеною на перегонових треках керованістю, впевненістю при виконанні екстремальних маневрів та високим рівнем комфорту. 

Новий TLX – це автомобіль, що забезпечує захват від спортивного водіння, маючи при цьому бездоганний стиль, великий набір функцій преміум-класу і, звісно, загальне відчуття розкоші. 

TLX неможливо не помітити: впевнений погляд фар, гармонійні лінії, що виказують у цьому елегантному седані його спортивність, плавні вигини арок задніх коліс, доречність кожної деталі – все це дозволяє йому залишатися неповторним. При цьому легко здогадатися, що і його салон теж сконструйований старанно й майстерно, пропонуючи не тільки комфорт у довгих поїздках, а ще й незмінне відчуття розкоші. 

Серцем атлета TLX, здатного бити рекорди, є один із двох силових агрегатів із технологією прямого впорскування, механізмом газорозподілу i-VTEC, а також низьким коефіцієнтом тертя 

Двигун DOHV i-VTEC® об’ємом 2,4 літра, який розвиває 208 к.с. та 247 Нм крутильного моменту, оснащується унікальною 8-ступінчатою роботизовано трансмісією – першою в світі трансмісією, обладнаною двома зчепленнями та гідротрансформатором. 

Шестициліндровий 3,5-літровий двигун SOHC i-VTEC® з системою вибіркового вимикання циліндрів Variable Cylinder Management® (VCM®) може вимикати до трьох із шести циліндрів двигуна для економії палива. 24-клапанний двигун з алюмінієвого сплаву, що розвиває потужність 290 к.с. та 355 Нм крутильного моменту, він працює в парі з новою 9-ступінчатою трансмісією з можливістю керування вибором передач.  

Разом із захопливою потужністю, TLX також пропонує і передові системи безпеки. Це перша модель Acura, оснащена системою AcuraWatch™ – широким набором технологій безпеки та допомоги водію з передовими можливостями зондування дорін і пом’якшення наслідків зіткнення. Наприклад, система утримання в смузі руху з функцією попередження про виїзд зі смуги, яка, застосовуючи камеру для визначення дорожньої розмітки, допомагає водію утримувати автомобіль чітко посеред дороги. Немалу роль в забезпеченні безпеки також грає система попередження про фронтальне зіткнення (FCW). Визначивши можливість зіткнення на підставі даних з відеокамери, вона надає водію візуальні (через мультиінформаційни дисплей) і звукові попередження, щоб водій вжив заходів до того, як ситуація вийде з-під контролю. 

Передові технології безпеки, властиві TLX, уже отримали своє визнання в світі:  преміальному седану був присвоєний високий рейтинг TOP SAFETY PICK+ від Страхового інституту дорожньої безпеки США (IIHS) і 5-зіркова загальна оцінка автомобіля від Національного управління безпекою руху на трасах (NHTSA). 

Цей автомобіль – це втілення задоволення від водіння, яке не може набриднути, й витонченої атмосфери розкоші в салоні, які, поєднуючись в цьому седані з душею атлета, створюють неповторну комбінацію.

 

*ціна вказана в гривнях станом на 24.04.2015р.

 

назад
Вгору