Новини

Acura TLX отримав найвищу оцінку від Національного управління безпеки руху


Компанія Acura продовжує розширяти свою репутацію компанії-новатора та лідера з безпеки: седан Acura TLX отримав п’ять зірок, найвищу оцінку за Програмою оцінювання нових автомобілів (NCAP) – урядовою програмою. Преміальний седан Acura TLX, представлений в США в серпні 2014 року, швидко став одним із найпродаваніших автомобілів Acura й одним із трьох машин в категорії середньорозмірних преміальних автомобілів, які отримали і високий рейтинг TOP SAFETY PICK+ від Страхового інституту дорожньої безпеки (IIHS), і 5-зіркову загальну оцінку автомобіля від Національного управління безпекою руху на трасах (NHTSA).

«TLX – це приклад того, як передові показники безпеки є невід’ємною частиною уявлення Acura про розкіш, – сказав Майкл Акавітті, старший віце-президент і генеральний менеджер підрозділу Acura. – Безпека – це основна цінність бренду, і від усіх моделей Acura споживачі очікують високі оцінки безпечності. Думаючи про безпечну продуктивність та розкіш, ви подумаєте про Acura».

Acura очікує отримання найвищих оцінок від NCAP і IIHS за кожну модель із лінійки цього року. На сьогодні чотири моделі бренду отримали загальну оцінку 5 зірок від NCAP: ILX, TLX, RDX і MDX.

Інноваційні технології безпеки та допомоги водієві

TLX 2015 року випуску – це перша модель Acura, обладнана ексклюзивним набором систем AcuraWatch™, який використовує технологію поєднання різноманітних сенсорів, щоб розширити можливості машини виявляти перешкоди: пішоходів чи численні небезпеки на дорозі. Надалі AcuraWatch™ буде встановлений на всі моделі 2016 року випуску.

Стандартні системи та функції, що входять до набору AcuraWatch™, включають:

•  Систему запобігання зіткненням (CMBS) з попередженням про можливе зіткнення спереду (FCW)

•  Адаптивний круїз-контроль (ACC) зі слідуванням на низькій швидкості (LSF)

•  Моніторинг «сліпих плям» (BSI)

•  Систему утримання в смузі руху (LKAS) з попередженням про виїзд за смугу (LDW)

•  Систему пом’якшення наслідків з’їзду з дороги (RDM)

•  Багатокутову камеру заднього огляду

Нагороджений TLX – це одна з найпродаваніших моделей Acura. Призначений для забезпечення унікальної та неповторної комбінації спортивних пропорцій, преміальної вишуканості та експлуатаційних характеристик високого класу, TLX приваблює водіїв всіх смаків та переваг. TLX буде доступний на ринку України вже в квітні 2015 року.

 

назад
Вгору